Webshop

Heb je een producten die je wilt verkopen? Of ben je er klaar voor om van je hobby jouw werk te maken door online verkoop in te zetten? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om direct goed van start te gaan met onze webshops.

 

Jouw eigen webshop voor slechts €47,50 per maand

Op zoek naar een webshop voor jouw bedrijf, zonder grote uitgaven te doen? Dan bieden wij jou de oplossing om direct goed van start te gaan. Onze programmeurs hebben een webshop ontwikkeld die voor iedereen gemakkelijk te beheren is. Je kunt zelf het design aanpassen en producten toevoegen wanneer het jou uit komt. Wij maken eerst een gratis demo, zodat je kunt kijken of onze webshop mogelijkheid past bij jouw bedrijf of productassortiment.
 
Bij ons word je niet in het diepe gegooid. Je ontvangt namelijk een kant-en-klare webshop waarmee je direct van start kunt. En dat allemaal voor een vast bedrag van €47,50 per maand inclusief hosting en domeinnaam!

 

Vraag aan

Maatwerk webshop

Een maatwerk webshop is een unieke webshop die speciaal voor jouw bedrijf geprogrammeerd wordt. Je zult jouw webshop dan ook nergens anders tegenkomen! We ontwerpen jouw site met een 100% tevredenheidsgarantie en gaan pas programmeren wanneer jij tevreden bent met het ontwerp van de website.

Bij websites gaat het vaak om grotere bedragen. Naast onze eerlijke prijzen voor maatwerk websites heb je bij ons ook nog eens de mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen. Zo heb je al een maatwerk webshop vanaf €139,95 per maand, die je volledig hebt afbetaald in 12 maanden.

Een maatwerk webshop iets voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

 

Neem contact op